Workshop – Fricile si nevoia de eliberare

Workshop – Fricile si nevoia de eliberare, 09.06.2012, Bucuresti, ora 14

Frica este prezenta in viata noastra, este negata, de cele mai multe ori este bine ascunsa in adancul fiintei noastre. Ne este frica de parinti, de suferinta, de doctori (mai ales de stomatologi), de singuratate, de intuneric, de a zbura cu avionul, de inaltime, de propriile trairi, ne este frica de viata si de ceea ce inseamna ea, de a trai in prezent si de ceea ce ne poate oferi acesta, ne este frica de moarte. Ne este frica de noi si de ceea ce suntem, nu de ceea ce credem ca am putea fi, ne este frica sa ne bucuram, ne este frica de viata. Ne este pur si simplu Frica. Am uitat drumul catre noi, pentru ca acolo sunt raspunsurile, alinarile, vindecarile.
Impreuna ne putem descoperi propriile frici si le putem explora, constientiza, dar mai mult de atat le putem intelege. Iar intelegerea ne ofera posibilitatea de a trai liberi. Putem fi liberi in fiecare clipa a existentei noastre.

Va astept sa lucram impreuna pentru a ne elibera de frici, astfel incat sa ne putem bucura de fiecare clipa pe care o traim.

Informatii: Georgeta Yeti Popescu, psiholog, email: yetipopescu@yahoo.com sau sms la tel. 0724 693 055