Shambala

Shamballa este un sistem integral de vindecare, atat pentru ca beneficiaza de o extindere a energiilor Reiki, cat si prin faptul ca suma energiilor lucreaza pe mai multe niveluri. Acţiunea energiilor Shamballa se manifesta nu numai la nivel mental, emoţional si spiritual, ci si la cele mai profunde paliere ale memoriei celulare ale ADN-ului si ale celor mai înalte vibraţii ale corpului energetic.
Adevaratul scop al Shamballa MDH este experienţa spirituala individuala, corelata cu o mai profunda înţelegere si cu o constientizare ridicata. Multe dintre simbolurile si meditaţiile folosite sunt destinatea constientizarii si trezirii individuale.
Shamballa Reiki nu este doar un sistem de vindecare, este o cale de accelerare a dezvoltarii spirituale. Lucrul cu tehnicile Shamballa MDH este de natura spirituala, dar poate fi folosit de oricine, pe orice cale spirituala. Necesita doar credinţa conectarii cu Spiritul, iubire si vindecare prin intenţie si energie.
Vlad T. Popescu
Legenda:
Maestrul Ascendent Saint-Germain a adus din Atlantida un sistem de vindecare cu 22 de simboluri menit sa ajute la ridicarea vibraţiilor spirituale ale tuturor fiinţelor. El a format un grup numit “Aspiranţii” care, înainte de cataclism, si-au urmat maestrul si au parasit Atlantida pentru a se stabili în Tibet. Ajunsi acolo au încercat sa-si continue munca de ridicare a constiinţei spirituale.
Pentru a vedea ce efect are demersul lor, atlantii refugiati au oferit trei simboluri mai multor persoane din preajma locului unde si-au instalat tabara. Marea lor majoritate a folosit simbolurile pentru evolutia spirituala, ceea ce le-a adus localnicilor si o oarecare bunastare. Altii însa, au încercat sa foloseasca puterea simbolurilor într-un mod diferit, cu dorinta de a câstiga putere asupra celor din jur, creind un sistem ultra-secret de informatii, accesibile doar unui cerc închis, de prelati initiati. Din aceasta cauza, Saint Germaine si „Aspirantii” au decis sa nu le mai ofere celelalte simboluri tuturor oamenilor, tocmai pentru a-i impiedica sa foloseasca puterea lor într-un mod care sa-i indeparteze de adevaratul lor drum.
Mii de ani mai târziu, dr. Usui a descoperit simbolurile în scrierile sanscrite, lucru care ar justifica decizia sa de a face o calatorie în zona. Ele l-au ajutat în întelegerea si dezvoltarea sistemului pe care I-a numit ulterior Reiki.
Maestrul Ascendent Saint Germain l-a ales recent pe John Armitage, pentru ca sa înceapa sa împartaseasca lumii un sistem de vindecare. Asa se face ca a iesit la iveala un sistem cu peste trei sute de simboluri, care pâna în vremurile noastre nu a mai fost disponibil pe Pamânt în forma lui integrala. Se pare ca rugamintea lui Saint Germain a fost sa numim acest sistem Vindecarea Multidimensionala Shamballa.

Cursul video este sustinut de Ovidiu Dragoș Argeșanu